Nnukwu data Hadoop Spark & Onye nchịkwa Master Bundle [6-Kọọsụ]


Big Data bụ data setịpụrụ nnukwu na mgbagwoju anya nke na ngwanrọ na-ahazi data ọdịnala enweghị ike ịhazi ma jikwaa ha. Ihe atụ nke nnukwu data gụnyere posts echekwara na sava Facebook, ozi Google na-enweta site na ịnya ụgbọ ala, data emepụtara n'ime sistemu ahụike yana ọtụtụ ihe ndị ọzọ.

Nnukwu data aghọwo nnukwu azụmahịa na ụwa azụmahịa nke taa, nke a emepụtawokwa ohere dị ukwuu maka ndị ọkà mmụta sayensị na-achọsi ike, ndị ọkachamara IT na ndị ọzọ. Na ebe a ka ị malite site na nkà nhazi na ijikwa nnukwu data bụ The Big Data Hadoop Spark & Administrator Master Bundle.

Ngwunye nkuzi 6 a bụ mmalite mmalite gị maka onye ọ bụla na-achọ ịbanye na nnukwu data. Ị ga-amara ka ihe mejupụtara gburugburu ebe obibi Hadoop si dabara na nnukwu usoro nhazi data na ndụ. Ị ga-amụta isi ihe Hadoop ma kwado gị maka asambodo data CCA175 Big Cloudera.

Site na awa 24 nke ọdịnaya 24/7, ị ga-enweta ihe ọmụma na nkà bara uru na nnukwu data frameworks site na iji Hadoop na Spark. Ọzụzụ gị ga-enyere gị aka ịmụta ka esi eji Pig, Hive na Impala hazie na nyochaa nnukwu datasets. Na mgbakwunye, ị ga-amụta nhazi data ozugbo site na iji Spark.

  • Big Data Hadoop na Spark Developer
  • Ọzụzụ Asambodo nchịkwa nnukwu data Hadoop
  • Sayensị data nwere Ọzụzụ Asambodo SAS
  • Ọzụzụ Asambodo Mmemme SAS Base
  • Impala: Injin SQL mepere emepe maka nkuzi nkuzi Hadoop
  • MongoDB Onye Mmepụta & Ọzụzụ Asambodo onye nchịkwa

Na njedebe nke ọzụzụ gị, ị ga-enwe ike ịmepụta ọrụ ndụ n'ezie site na iji CloudLab maka nkwukọrịta, mgbasa ozi ọha, mkpuchi, e-azụmahịa na ndị ọzọ. N'ụzọ dị mkpa, ọzụzụ gị ga-akwadokwa gị ime nke ọma na Cloudera CCA175 nnukwu asambodo data.

Big Data na-ewere ụwa site n'oké ifufe, ọ bụ teknụzụ na-eto ngwa ngwa na nke na-ekwe nkwa maka ijikwa nnukwu data maka ime nyocha data. Jiri ohere dị na nkwekọrịta a wee nweta Big Data Hadoop Spark & Administrator Master Bundle ugbu a na 96% kwụsịrị ma ọ bụ maka ihe dị ka $79 na azụmahịa Tecmint.