Nkwekọrịta: Mụta Nnukwu Data na Ọmụmụ Asambodo Hadoop (92% Gbanyụọ)


Ụwa azụmahịa nke taa na-akwado site na sayensị data na nyocha, bụ ndị na-eme ka ime mkpebi azụmahịa dị adị na nke dị mkpa na ụlọ ọrụ nke nha niile na ọ bụ ndị mmadụ maara otú e si eme mkpebi azụmahịa na-akpata data na-aga n'ihu.

Ị nwere ike ịghọ otu n'ime ndị ahụ nwere The Big Data na Hadoop Analytics Certification Bundle nke ga-enyere gị aka ịbanye n'ime sayensị na omume azụmahịa kacha mma nke iji ọtụtụ data na nyocha oge na-arụ ọrụ.

Zụlite nkà nyocha siri ike na Hadoop, Python, na Excel iji were ọrụ gị gaa n'ọkwa ọzọ na nkuzi a na 92% kwụsịrị na Deals Tecment.

N'ime ngwugwu 3-ihe ọmụmụ 24/7, ị ga-enyocha isi ihe nke Big Data, gụnyere otu n'ime ngwaọrụ ndị ama ama, Hadoop, wee mụta iji Python rụọ sayensị data na nyocha azụmaahịa.

Ị ga-akọwapụta usoro ndị na-abanye na njikwa data buru ibu na nyocha oge, mụta ihe Hadoop dịka HDFS na MapReduce, jiri Microsoft Excel mụta echiche nyocha na nkà siri ike.

Na mgbakwunye, ị ga-enyocha ọba akwụkwọ Python dị iche iche na ngwaọrụ eji na nyocha data. Ị ga-ede ederede na Python nke nwere ike ịkwado, nke nwere ike ịmegharị, na-agbasi mbọ ike na-enye gị ohere ịme ngwuputa data, mgbakasị, webụsaịtị, ụlọ ngwa weebụ, injinia data, na karịa.

  1. Bid Data na HADOOP
  2. Ntụle azụmahịa
  3. Sayensị data nwere Python

Ka ọ na-erule ngwụsị nke usoro omimi nke 3, ị ga-enwe nghọta doro anya banyere mmetụta akụ na ụba nke data na otu kacha mma isi rụọ ọrụ na ya iji mee mkpebi ndị ziri ezi. N'ụzọ dị mkpa, a ga-enye gị asambodo imecha na njedebe nke ọmụmụ atọ ahụ.

Were ọrụ gị gaa n'ọkwa ọzọ site n'ịmụ nkà nyocha siri ike na Hadoop, Python, na Excel niile na Big Data na Hadoop Analytics Certification Bundle na $59 na Tecment Deals.