Azụmahịa: Mụta iwulite ngwa site na iji nnukwu API Mastery Complete (86% Gbanyụọ)


API (Application Programming Interface) bụ nchịkọta nkọwa mmemme, gbakwunyere ụfọdụ protocol na ngwa dị iche iche maka mmepe ngwanro na ngwa onye ọrụ.

Site n'ọchịchọ dị elu maka ndị mmepe ngwanrọ na ụwa IT nke na-aga n'ihu taa, ị nwere ike ịmụta ins na outs of API mastery na Complete API Mastery Bundle, nkuzi nkuzi 6 na ụzọ nke ịnweta ọdịnaya na imekọrịta ihe na sava gburugburu ụwa.

Mụta ka esi eme webụsaịtị siri ike ma mara mma nke ejiri mma dị mfe were na-enye onyinye a dị ịtụnanya, ugbu a na 86% kwụsịrị na azụmahịa Tecment.

N'ọzụzụ a, ị ga-amụta ka esi eji Javascript guzobe na jikọọ API 2.0 dị ka Google Maps, Facebook, Twitter na ọtụtụ ndị ọzọ. Ka ị na-azụlite nkà n'ichepụta REST/JSON API nke dabeere na Java na akwụkwọ XML, ị ga-enwekwa ike ịmụta ikike nke ọrụ njedebe API nke MongoDB a ma ama.

Site na nkuzi na ọdịnaya dị iche iche dị 24/7 dị n'aka gị, wulite ntụkwasị obi dị elu na API Automation na Nnwale arụmọrụ jikọtara ọnụ iji gbaa taya ngwa gị. Na mgbakwunye, enwere mmega ahụ na ajụjụ ajụjụ iji nyere gị aka mee ka ị gbasie ike na usoro mmụta gị na mmepe nka.

Usoro ọmụmụ gụnyere:

  1. Mwebata API site na iji Javascript, AJAX, JSON, na Njikọ Ọhammadụ – $30
  2. Akwụkwọ API 3: Nkà nke akwụkwọ API – $25
  3. Mepụta Java API, Ọsọ na Mfe – $20
  4. Nnwale ngwanrọ na akpaaka nke API nwere UFT/QTP – $20
  5. Akwụkwọ API 1: JSON na XML maka ndị ode akwụkwọ – $25
  6. Akwụkwọ
  7. API 2: REST maka ndị ode akwụkwọ – $40

Nweta ntụkwasị obi zuru oke na mmepe API, ghọta ihe mgbochi ụlọ nke ụfọdụ ngwa bụ isi a na-eji taa wee mepee ụzọ maka ọrụ mmepe sọftụwia na-aga nke ọma na nke na-erite uru site na iji ngwugwu API Mastery Complete. Bido taa na 86% kwụsịrị na azụmahịa Tecment.